Ga naar de inhoud

glashandel in basis gezocht?

glashandel in {plaats} is dag en nacht bereikbaar.

Ruit herstellen?
Glasbedrijf 24-7glas.nl® bellen!

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij ruitschade snel geholpen wilt worden. De 24/7 glasservice van Glasbedrijf 24-7glas.nl® in {plaats} is dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is.

Ons glaszettersbedrijf biedt een betrouwbare glasservice bij calamiteiten. Dit betekent dat u ons servicenummer ☎ {tel} dag en nacht kunt bellen bij ruitschade, glasschade en glasherstel na inbraak. Ook voor algemene informatie over glashandel, dubbel glas, isolatieglas, glasbewerking of onze tarieven »

Glaszetter in {regio} en omstreken nodig? Wij zijn PKVW erkend en werken uitsluitend met gecertificeerde glasspecialisten. Hét glasbedrijf met ervaren vakmensen voor het plaatsen van de nieuwe ruit tot de afhandeling met uw verzekeraar, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Nieuw glas nodig in {plaats}?

Glasschade aan uw woonhuis, winkel of bedrijfspand wilt u zo snel mogelijk verholpen hebben. Als u met glashandel 24-7glas.nl® belt, sturen wij direct een glaszetter in {plaats} naar u toe. Indien mogelijk zal onze vakman het glas herstellen. Lukt dat niet, dan wordt het glas vervangen.

Onze glaszetters kunnen u alles vertellen over de voordelen van dubbel glas ten opzichte van enkel glas, veiligheidsglas, geluidswering en isolatie en wat u het beste kunt doen in geval van glasschade of renovatieplannen. Glaszetter in gemeente {gemeente} nodig? Bel Glashandel 24-7glas.nl® : {tel}

iso pkvw logo tbv glaspunt

Bij glasschade helpen wij u vandaag nog uit de zorgen.

Onze servicewagens hebben altijd voldoende voorraad mee en kunnen uw glasreparatie vaak dezelfde dag nog uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een vervolgafspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. Verder werken wij samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met de verzekering afgehandeld.

Glaszetter in {plaats} nodig? Bel ons direct!

Onze vakmensen vervangen elk jaar meer dan 3.600 ruiten. Zo zijn wij werkzaam in héél de regio {regio} en dagelijks bij u in de buurt. Neem contact met ons op als u woont in de gemeente {gemeente} en omgeving.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
  • 15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
  • 24 uurs glasservice
  • Snelle levertijden
  • Scherpe prijzen

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen? Maak voor een vrijblijvende offerte gebruik van het contactformulier op deze pagina of bel ons.

» Ook zonder glasverzekering komen we bij u de glasschade herstellen.

Wilt u glasschade melden of glas bestellen?

Als glasspecialist weten wij exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand in {plaats} passen. Uiteraard krijgt u professioneel advies bij het maken van de juiste keuze. Bel of vul onderstaand contactformulier in of bekijk hier onze tarieven. Bij ons regelt u uw glasschade snel en eenvoudig!

★ Gediplomeerde glaszetters | Nu beschikbaar in {plaats} | 24 uurs service ★